Meerdaagse wandelingen

Zo nu en dan wordt er door een groepje enthousiaste leden het initiatief genomen een meerdaagse wandeling te organiseren. In overleg met het bestuur wordt de bestemming vastgesteld en worden de wandelroutes uitgekozen.

In 2019 zijn we drie dagen naar de Luberon geweest en in 2017 was er een tweedaagse wandeling in de Gorges de Saint Pierre. 

Aan de meerdaagse wandelingen kunnen alleen leden van de ANM Randonnée deelnemen. Deelname aan deze wandelingen is voor eigen kosten. De leden krijgen ruim van te voren alle informatie , nodig om te besluiten om al dan niet deel te nemen. 

 

  • De vaste kosten voor deelname worden door de deelnemers per bankoverschrijving aan de organisator betaald. Vaste kosten zijn kosten voor overnachtingen, al dan niet met half- of volpension en kosten verbonden aan eventuele excursies of rondleidingen tijdens de wandeling. Ook vallen daar onder de reiskosten, indien niet met eigen vervoer wordt gereisd. Wordt er wel met eigen vervoer gereisd dan worden de kosten daarvan bij "meerijden" op basis van 20 cent per kilometer onderling verrekend.
  • Bij annulering van deelname of van de tocht in zijn geheel worden de betaalde inschrijfgelden door de organisator gerestitueerd.